Porosi Kuranore

Librat Kartela e faqes
Titulli: Porosi Kuranore
Gjuha: Shqip
Përkthim: Fehim Dragusha
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ky libër është tërheqës dhe i veçantë në përpilimin e tij. Libri është i ndarë në tematika të ndryshme të cilat argumentohen me ajete të ndryshme Kuranore që kanë të bëjnë me këto tematika. Ky libër është i dobishëm edhe për të gjithë ata që përgatitin ndonjë ligjëratë dhe iu intereson ndarja tematikore e ajeteve.
M.M. Pikthal & M. Fateh Muhammad
Data e publikimit: 2009-08-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/228778
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Porosi Kuranore
874.7 KB
: Porosi Kuranore.pdf
2.
Porosi Kuranore
1.3 MB
: Porosi Kuranore.doc
Go to the Top