Vështrim fundit te vitit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Vështrim fundit te vitit
Gjuha: Shqip
Përkthim: Bekr Halimi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Ky është një përkujtim i çmuar dhe qëndrim i sinqertë në llogaritjen e vetes në fund të një viti që i numëron ditët e tij dhe në fillim vitit tjetër që ka filluar të shfaqet agimi i tij. Dhe këtë autori e përshkruan me shprehje të bukura dhe domethënëse të cilat e lidhin shumë mirë realitetin me jetën e Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të).
Data e publikimit: 2009-12-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/261843
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Veshtrim fundit te vitit
204.5 KB
: Veshtrim fundit te vitit.pdf
2.
Veshtrim fundit te vitit
3.2 MB
: Veshtrim fundit te vitit.doc
Go to the Top