Vlera e muajit Muharrem

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Vlera e muajit Muharrem
Gjuha: Shqip
Autori: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Lulzim Murseli
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rebve - www.islamhouse.com
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull përmban vlerën e muajit Muharrem si një ndër katër muajt Hurum (të shenjtë) si dhe flet për vlerën e agjërimit vullnetar në të.
Data e publikimit: 2009-12-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/261845
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Vlera e muajit Muharrem
181.1 KB
: Vlera e muajit Muharrem.pdf
2.
Vlera e muajit Muharrem
3 MB
: Vlera e muajit Muharrem.doc
Go to the Top