Dita e Ashurasë - normat dhe dispozitat e saj

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Dita e Ashurasë - normat dhe dispozitat e saj
Gjuha: Shqip
Autori: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rebve - www.islamhouse.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull janë përmbledhur dispozitat më të rëndësishme që lidhen me agjërimin e ditës Ashura, duke filluar nga aspekti historik, normat e agjërimit të saj në raste të ndryshme dhe në fund përmend risitë që janë shpikur në lidhje me këtë ditë.
Data e publikimit: 2009-12-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/261851
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dita e Ashurase - normat dhe dispozitat e saj
233.7 KB
: Dita e Ashurase - normat dhe dispozitat e saj.pdf
2.
Dita e Ashurase - normat dhe dispozitat e saj
3.1 MB
: Dita e Ashurase - normat dhe dispozitat e saj.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top