Si ta dimë ditën e Ashurasë këtë vit

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Si ta dimë ditën e Ashurasë këtë vit
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rebve - www.islamhouse.com
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar, Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Si ta agjërojmë ditën e Ashurasë këtë vit? Ne deri më tani nuk e dimë se a ka hyrë muaji dhe se Dhul Hixhe a i ka 29 ditë apo 30, kështu që si ta përcaktojmë ditën e Ashurasë dhe ta agjërojmë atë?
Data e publikimit: 2010-02-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/273114
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Si ta dime ditën e Ashurase kete vit
156.5 KB
: Si ta dime ditën e Ashurase kete vit.pdf
2.
Si ta dime ditën e Ashurase kete vit
2.8 MB
: Si ta dime ditën e Ashurase kete vit.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top