Vlera e shtimit te agjerimit vullnetar ne muajin Muharrem

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Vlera e shtimit te agjerimit vullnetar ne muajin Muharrem
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rebve - www.islamhouse.com
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “A është prej synetit shtimi i agjërimit në muajin Muharrem? Ky muaj, a dallohet nga muajt e tjerë me ndonjë veçori?”
Data e publikimit: 2010-02-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/273118
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Vlera e shtimit te agjerimit vullnetar ne muajin Muharrem
147.2 KB
: Vlera e shtimit te agjerimit vullnetar ne muajin Muharrem.pdf
2.
Vlera e shtimit te agjerimit vullnetar ne muajin Muharrem
2.8 MB
: Vlera e shtimit te agjerimit vullnetar ne muajin Muharrem.doc
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top