Justinian Topulli

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Justinian Topulli
Përshkrim i shkurtër: Justinian Topalli: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Shqipëria. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik, të Medinës – Dega e Hadithit. Ai shquhet për angazhimin e tij në thirrjen islame sidomos në lëmin e publicistikës islame, ku veçohet për shkrimet kritike dhe studimet të veçanta.
Data e publikimit: 2010-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314458
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Bangladeshist - Vietnamisht - Kinezisht - Anglisht - Tajlandisht - Uzbekisht - Malejalami - Ujgurisht - Holandisht - Frengjisht
Go to the Top