Si të falet namazi, përshkrim i shkurtër dhe i qartë

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Si të falet namazi, përshkrim i shkurtër dhe i qartë
Gjuha: Shqip
Autori: Gëzim Selaci
Rishikim: Redaksia e uebfaqes Albislam
Përshkrim i shkurtër: Ky është një artikull i shkurtër që pasqyron formën e faljes së namazit përmes një përshkrimi të shkurtër dhe të qartë, hap pas hapi, që nga fillimi e deri në fund. Është i punuar me kujdes dhe i mbështetur në librat e dijetarëve të njohur.
Data e publikimit: 2010-10-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/322328
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Si të falet namazi, përshkrim i shkurtër dhe i qartë
275.2 KB
: Si të falet namazi, përshkrim i shkurtër dhe i qartë.pdf
2.
Si të falet namazi, përshkrim i shkurtër dhe i qartë
3.9 MB
: Si të falet namazi, përshkrim i shkurtër dhe i qartë.doc
Tema të ngjashme ( 4 )
Go to the Top