Fitër Bajrami

Audio Kartela e faqes
Titulli: Fitër Bajrami
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Botuesi: Uebfaqja ’Burimijetës’ - www.burimijetes.com
Përshkrim i shkurtër: Ç’është Fitër Bajrami dhe pse është emërtuar me këtë emër?
Sa zgjatë festa e Bajramit dhe si duhet ta manifestojmë atë?
Si falet namazi i Bajramit dhe cilat janë rregullat kryesore të tij?
Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigjen në këtë emision tërheqës me hoxhën e nderuar Ahmed Kalaja.
Data e publikimit: 2010-10-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/322478
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Fitër Bajrami
16.2 MB
: Fitër Bajrami.mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top