Kurani i madhërishëm

Librat Kartela e faqes
Titulli: Kurani i madhërishëm
Gjuha: Shqip
Përkthim: Hasan I. Nahi
Botuesi: Instituti Shqiptar i Qytetërimit dhe Mendimit Islam - www.aiitc.org
Përshkrim i shkurtër: Ky botim i Kuranit të madhërishëm në shqip përmban përkthimin e domethënieve të Kuranit nga Prof. Hasan I. Nahi (Allahu e mëshiroftë). Prof. Hasan Nahi ishte një ndër hoxhallarët më të shquar të kohës së tij dhe ndër të vetmit që shkollimin superior e kishin kryer jashtë vendit. Sipas disa kritikëve përkthimi i tij konsiderohet si një ndër përkthimet më autentike të Kuranit në shqip.
Data e publikimit: 2011-01-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332470
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Kurani i madhërishëm
2 MB
: Kurani i madhërishëm.pdf
2.
Kurani i madhërishëm
3.7 MB
: Kurani i madhërishëm.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top