Muhamed Salih El Munexhid

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Muhamed Salih El Munexhid
Përshkrim i shkurtër: Muhamed Salih El Munexhid: është administrator i përgjithshëm i grupit të uebfaqeve islame - www.islam.ws - që përmban gjithsejt tetë uebfaqe. Ai ka themeluar uebfaqen "Islami: Pyetje dhe Përgjigje" - www.islamqa.com - qysh në vitin 1996 dhe puna në të vazhdon ende.
Data e publikimit: 2011-01-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332541
Temat e ngjashme ( 74 )
Përshkrim i gjerë

لإيصال سؤالك العربي عبر موقع الإسلام سؤال وجواب اتجه إلى الرابط التالي :
http://www.islamqa.info/ar/ref/islamqapages/4

ويمكنكم الإطلاع على الصفحة التالية لمساعدتكم في البحث في موقع الإسلام سؤال وجواب:
http://www.facebook.com/IslamQA1ar?sk=app_17037175766


Send your question:
http://islamqa.info/en/ref/islamqapages/4

Go to the Top