Talha Kurtishi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Talha Kurtishi
Përshkrim i shkurtër: Talha Kurtishi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Maqedonia. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medine – Dega e Hadithit. Përveç thirrjes islame përveç ligjëratave në forma të ndryshme ai është i njohur për shkrimet dhe përkthimet e tij.
Data e publikimit: 2011-03-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/337389
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Bangladeshist - Kinezisht - Tajlandisht - Ujgurisht - Vietnamisht - Malejalami - Uzbekisht - Holandisht - Frengjisht
Go to the Top