Muslimanë! Ruhuni nga sekti Ahmedij

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Muslimanë! Ruhuni nga sekti Ahmedij
Gjuha: Shqip
Autori: Justinian Topulli
Rishikim: Redaksia e uebfaqes Albislam
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Myslimanët shqiptarë kohët e fundit janë ndeshur me disa predikues që hiqen si mysliman dhe që i përkasin një sekti që ata e quajnë Ahmedij. Autori përmend një historik të shkurtër të themelimit, parimet kryesore dhe shenjat përmes të cilave mund t’i dallojmë duke sqaruar për fund se dijetarët muslimanë janë të pajtimit se Ahmeditë (Kadijanitë) nuk janë muslimanë, e si edhe çdo kund tjetër qëllimi i tyre është të sjellin përçarjen dhe shkatërrimin e Islamit në trojet tona.
Data e publikimit: 2011-05-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/344551
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Muslimanë! Ruhuni nga sekti Ahmedij
265.7 KB
: Muslimanë! Ruhuni nga sekti Ahmedij.pdf
2.
Muslimanë! Ruhuni nga sekti Ahmedij
3 MB
: Muslimanë! Ruhuni nga sekti Ahmedij.doc
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top