Gradualiteti në thirrjen e muslimanit të ri

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Gradualiteti në thirrjen e muslimanit të ri
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Ibrahim El Luhejdan
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rebve - www.islamhouse.com
Përshkrim i shkurtër: Ai që hyn në Islam është sikurse një i porsalindur dhe siç dihet gjendja e të porsalindurit ka nevojë për përkujdesje dhe vëmendje të shtuar. Ky artikull tregon mënyrën se si është përkujdesur Islami ndaj muslimanit e ri përmes pohimit të rëndësisë së gradualitetit në mësimin dhe zbatimin e mësimeve islame. Për të dëshmuar këtë, autori ka përmendur shembuj nga jeta e Sahabëve (Allahu qoftë i kënaqur me ta).
Data e publikimit: 2011-05-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/344576
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Gradualiteti në thirrjen e muslimanit të ri
251.2 KB
: Gradualiteti në thirrjen e muslimanit të ri.pdf
2.
Gradualiteti në thirrjen e muslimanit të ri
3 MB
: Gradualiteti në thirrjen e muslimanit të ri.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top