Shefati, ndërmjetësimi në Ditën e Gjykimit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Shefati, ndërmjetësimi në Ditën e Gjykimit
Gjuha: Shqip
Autor: Nasir b. Abdurr-Rrahman El Xhudej
Përkthim: Altin Plumbi
Rishikim: Justinian Topulli
Botuesi: Uebfaqja e organizatës kulturore "Tradita" - www.tradita.org
Përshkrim i shkurtër: Ky libër shtjellon një ndër tematikat më të rëndësishme të akides e që është: “Shefati - Ndërmjetësimi në Ditën e Gjykimit” dhe në shtjellimin e së cilës kanë devijuar grupe të shumta. Autori sjell besimin e Ehlu Sunetit rreth Shefatit, i cili është besimi mesatar dhe i vërtetë në këtë çështje. Shejhu i nderuar e trajton këtë temë përmes disa kapitujve, si: Kuptimi i shefatit dhe argumentet që e vërtetojnë atë dhe dallimi mes shefatit në këtë botë dhe në tjetrën, llojet e shefatit të Pejgamberit (alejhis salatu ues selam) dhe kush bën shefat përveç tij, kushtet e shefatit dhe shkaqet e përfitimit të tij dhe në fund flet rreth shefatit sipas kundërshtarëve të Ehlu Sunetit dhe përgjigja ndaj tyre.
Data e publikimit: 2011-06-20
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354324
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shefati, ndërmjetësimi në Ditën e Gjykimit
827.7 KB
: Shefati, ndërmjetësimi në Ditën e Gjykimit.pdf
Go to the Top