Nasir b. Abdurr-Rrahman El Xhudej

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Nasir b. Abdurr-Rrahman El Xhudej
Përshkrim i shkurtër: Është profesor në universitetin islamik Muhamed B. Suud në Rijad.
Data e publikimit: 2011-06-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354578
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Malejalami - Tajlandisht - Ujgurisht - Anglisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top