Rregullat fetare që duhet të ndjekë një Musliman në rast Fitnesh

Librat Kartela e faqes
Titulli: Rregullat fetare që duhet të ndjekë një Musliman në rast Fitnesh
Gjuha: Shqip
Autor: Salih b. AbdulAziz Ali Shejh
Përkthim: Justinian Topulli
Botuesi: Uebfaqja e organizatës kulturore "Tradita" - www.tradita.org
Përshkrim i shkurtër: Në këtë libër përmenden parime dhe rregulla islame shumë të rëndësishme që u vlejnë të gjithë muslimanëve, në çdo kohë dhe vend, e veçanërisht kur ata kalojnë sprova të rënda që rrezikojnë unitetin dhe bashkësinë e tyre fetare.
Dijetari në parathënien e librit të tij flet për rrezikun e fitneve, dobitë e ndjekjes së këtyre rregullave dhe argumentet në të cilat i ka mbështetur këto rregulla dhe më pas ka përmendur nëntë rregulla.
Që të gjitha na japin një panoramë të shkurtër dhe të përmbledhur se si muslimani gjatë gjithë jetës së tij duhet të ketë vetëkontroll në pajtim me rregullat e fesë, si duhet të vlerësojë njerëzit dhe situatat, për t’iu ruajtur sa më shumë gabimeve dhe për të fituar kënaqësinë e Allahut.
Data e publikimit: 2011-06-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354729
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rregullat fetare që duhet të ndjekë një Musliman në rast Fitnesh
659.4 KB
: Rregullat fetare që duhet të ndjekë një Musliman  në rast Fitnesh.pdf
Go to the Top