Silluni butë o Pasues të Sunetit me Pasuesit e Sunetit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Silluni butë o Pasues të Sunetit me Pasuesit e Sunetit
Gjuha: Shqip
Autor: Abdul Muhsin b. Hamed El Abbad El Bedr
Përkthim: Bilal Shkrepi
Botuesi: Uebfaqja e organizatës kulturore "Tradita" - www.tradita.org
Përshkrim i shkurtër: Në këtë libër Shejhu i mirënjohur, AbdulMuhsin El Abbad, flet rreth obligimit për trajtimin me butësi dhe mirësi të pasuesve të Sunetit dhe mosashpërsisë ndaj tyre në sjellje, dave dhe gjithashtu gjatë urdhërimit në të mirë dhe ndalimit nga e keqja në mesin e tyre.
Data e publikimit: 2011-06-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354736
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Silluni butë o Pasues të Sunetit me Pasuesit e Sunetit
697.3 KB
: Silluni butë o Pasues të Sunetit me Pasuesit e Sunetit.pdf
Go to the Top