Dyzet Hadithe nga Imam Neveviu

Librat Kartela e faqes
Titulli: Dyzet Hadithe nga Imam Neveviu
Gjuha: Shqip
Autor: Ebu Zekerija En Nevevi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rebve - www.islamhouse.com
Përshkrim i shkurtër: Ky është një ndër librat e shkurtra (El Metn) më të njohura. Këto dyzet hadithe janë të përmendura pa zinxhirin e transmetimit dhe përfshinë fusha të ndryshme islame, ku çdo hadith prej tyre konsiderohet si një bazë madhështore e bazave të fesë. Çdo musliman duhet t’i dijë këto hadithe për shkak të rëndësisë së mësimeve të cilat i përmbajnë.
Data e publikimit: 2011-06-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354802
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dyzet Hadithe nga Imam Neveviu
438.1 KB
: Dyzet Hadithe nga Imam Neveviu.pdf
Go to the Top