Mburoja e muslimanit - Lutje nga Kurani dhe Suneti

Librat Kartela e faqes
Titulli: Mburoja e muslimanit - Lutje nga Kurani dhe Suneti
Gjuha: Shqip
Autor: Seid b. Ali b. Vehf El Kahtani
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Mburoja e muslimanit është një libër i begatë që përmbledh lutjet dhe dhikrin (përmendjen e Allahut) për të cilin ka nevojë muslimani gjatë ditës dhe natës si dhe në raste të ndryshme me të cilat përballet gjatë jetës së tij. Ky libër është përkthyer në shumë gjuhë të botës dhe atë në miliona e miliona ekzemplarë, vetëm në islamhouse ekziston në më tepër se 30 gjuhë.
Data e publikimit: 2011-06-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354804
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Mburoja e muslimanit - Lutje nga Kurani dhe Suneti
1.1 MB
: Mburoja e muslimanit - Lutje nga Kurani dhe Suneti.pdf
Tema të ngjashme ( 4 )
Go to the Top