Rigjallërimi Islam - Rregulla dhe Udhëzime

Librat Kartela e faqes
Titulli: Rigjallërimi Islam - Rregulla dhe Udhëzime
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed b. Salih El Uthejmin
Përkthim: Justinian Topulli
Botuesi: Uebfaqja e organizatës kulturore "Tradita" - www.tradita.org
Përshkrim i shkurtër: Rigjallërimi Islam që ka përshkuar tërë botën tash e sa kohë ka nevojë për disa faktorë që të shndërrohet në një lëvizje të dobishme dhe ripërtëritëse. Ky libër në pjesën e tij të parë ofron trembëdhjetë rregulla që orientojnë këtë rigjallërim. Ndërsa në pjesën e tij të dytë, në formë të pyetjeve dhe përgjigjeve, jep udhëzime rreth shumë çështjeve që kanë të bëjnë me thirrjen në rrugë të Allahut, grupimet dhe fraksionet dhe qëndrimin kundrejt tyre dhe sjelljen në raport me ta si dhe për jomuslimanët dhe thirrjen e tyre në Islam. Libri përfundon me një shtojcë për mesataren e cila duhet të ndiqet në Dave – Thirrjen islame.
Data e publikimit: 2011-06-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354807
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rigjallërimi Islam - Rregulla dhe Udhëzime
905.1 KB
: Rigjallërimi Islam - Rregulla dhe Udhëzime.pdf
Go to the Top