Ky është profeti Muhamed

Librat Kartela e faqes
Titulli: Ky është profeti Muhamed
Gjuha: Shqip
Rishikim: Sulejman Uthmani
Botuesi: Instituti Shqiptar i Qytetërimit dhe Mendimit Islam - www.aiitc.org
Përshkrim i shkurtër: Ky libër është një jetëpërshkrim i shkurtër i jetës së Muhamedit (Alejhis salatu ues selam). Libri përmban katër kapituj:
1. Ta njohim të Dërguarin e fundit (alejhis salatu ues selam)
2. Profeti që përsosi virtytet njerëzore.
3. Profeti (aljehis salatu ues selam) në optikën e personaliteteve botërore.
4. Disa mësime që i nxjerrim nga jeta e Profetit (alejhis salatu ues selam).
Data e publikimit: 2011-07-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354848
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ky është profeti Muhamed
1.1 MB
: Ky është profeti Muhamed.pdf
Tema të ngjashme ( 8 )
Go to the Top