Namazi me rastin e zënies së Diellit apo Hënës

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Namazi me rastin e zënies së Diellit apo Hënës
Gjuha: Shqip
Autori: Talha Kurtishi
Rishikim: Redaksia e uebfaqes Albislam
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull flet për shenjat e Allahut në gjithësi e në veçanti për zënien e diellit dhe hënës. Më pas, hoxha i nderuar sqaron dispozitën e namazit me këtë rast, mënyrën e faljes së tij dhe ligjëratën pas tij.
Data e publikimit: 2011-07-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354850
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Namazi me rastin e zënies së Diellit apo Hënës
611.9 KB
: Namazi me rastin e zënies së Diellit apo Hënës.pdf
2.
Namazi me rastin e zënies së Diellit apo Hënës
2.5 MB
: Namazi me rastin e zënies së Diellit apo Hënës.doc
Go to the Top