Ahmed b. Hidr Et Tarabulsi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ahmed b. Hidr Et Tarabulsi
Përshkrim i shkurtër: Është lexues i Kuranit nga Kuvajti, i cili ka një zë të bukur dhe ka incizuar leximin e Mushafit me texhvid siaps transmetimit të Hafsit dhe Kalunit. Ajo që të habitë në rastin e tij është se ky recitues i Kuranit më parë ka qenë portier i ekipit kombëtar të Kuvajtit në futboll.
Data e publikimit: 2011-10-09
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/371496
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Anglisht - Malejalami - Uzbekisht - Holandisht - Bangladeshist - Kinezisht - Taxhikishtja - Greqisht - Nepalisht - Somalishtja - Persisht - Kanadisht - Telugu - Frengjisht - Saragoli - Bambara - Rumunisht
Go to the Top