Subscribe to the mailing list:
Our Choice for you
Prenaša se od Ebu Hurejre,radijellahu anhu, da je Allahov Poslanec, sallallahu alejhi ve sellem, rekel:
"Kdor posti Ramadan v imanu (verovanju) in v računu (pričakajoč nagrado za to) mu bodo odpušćeni vsi pretekli grehi." Hadis je zabeležen pri Buhariji in Muslimu.
Prenaša se od Ebu Hurejre, radijellahu anhu, da je Allahov Poslanec, sallallahu alejhi ve sellem, rekel:
"Ko pride Ramadan se odprejo vrata Raja, zaprejo vrata Pekla in zvežejo se vragi." Hadis je zabeležen pri Muslimu.
Dejansko, odnos človeštva do Allahovih proizvodov in Njegove veličine v upravljanju z vesoljem, se razlikuje od ene osebe do druge.
Vsi ljudje, brez izjeme, uporabljajo Njegove neštete blagoslove in to vsak dan. In vsi oni vedo, da stvaritve morajo imeti Stvarnika, da proizvod mora imeti svojega proizvajalca.
Nekateri izmed njih verujejo v Njega, cenijo veličanstvo Stvarnika in se Mu zahvaljujejo za Njegove blagoslove, medtem ko drugi ne verujejo v Njega, se pretvarjajo, da ne vedo in Mu ne priznajo lepo, vrednosti in blagodejnost.
Kateri strani pripadaš ti?
Prenaša se od Ebu Hurejre, radijellahu anhu, da je Allahov Poslanec, sallallahu alejhi ve sellem, rekel: Rekel je Vzvišeni Allah:
"Vsako delo od Adamovega sina (človeka) je njemu razen posta, on je Moj in Jaz za njega dajem nagrado. Post je ščit in ko bo dan posta enega od vas naj ne govori grdo in naj ne zvišuje svoj glas. In če ga nekdo preklinja ali ga napade naj pove: ’Jaz postim!’. Prisežem se s Tistim v Čigar roki je moja duša zadah tistega, ki posti je lepši Allahu od vonja miska. Kdor posti ima dva veselja; veseli se pri iftaru (prekinitev posta) in ko se sreća s svojim Gospdarjem bo srečen zaradi svojega posta." Hadis je zabeležen pri Buhariji in Muslimu.
Recently Added ( Slovenian )
Books
( Slovenian )
2013-12-10
Dialog med profesorjem ateistom in študentom Muslimanom
Articles
( Slovenian )
2013-03-31
Articles
( Slovenian )
2013-03-31
Books
( Slovenian )
2013-03-31
Articles
( Slovenian )
2013-03-31
Articles
( Slovenian )
2013-03-07
Videos
( Slovenian )
2012-11-29
Dejansko, odnos človeštva do Allahovih proizvodov in Njegove veličine v upravljanju z vesoljem, se razlikuje od ene osebe do druge. Vsi ljudje, brez izjeme, uporabljajo Njegove neštete blagoslove in to vsak dan. In vsi oni vedo, da stvaritve morajo imeti Stvarnika, da proizvod mora imeti svojega proizvajalca. Nekateri izmed njih verujejo v Njega, cenijo veličanstvo Stvarnika in se Mu zahvaljujejo za Njegove blagoslove, medtem ko drugi ne verujejo v Njega, se pretvarjajo, da ne vedo in Mu ne priznajo lepo, vrednosti in blagodejnost. Kateri strani pripadaš ti?
Articles
( Slovenian )
2012-06-06
Kako so molili poslanci Abraham, Mojzes, Jezus in Muhammed?
Books
( Slovenian )
2011-10-04
Kratek lilustriran vodnik k razumevanju Islama.
Go to the Top